Politika

Stanivuković najavio formiranje pokreta čiji su cilj promjene u Republici Srpskoj

Gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković najavio je sinoć da će već u aprilu intenzivirati ideju o formiranju novog pokreta, koji će “okupiti sve ljude koji su za promjene u Republici Srpskoj bez obzira da li su ili nisu u nekoj stranci”.

On je rekao da će zajedno sa Jelenom Trivić i Nebojšom Vukanović u narendih godinu i po praviti nadstranački pokret koji će objediniti sve ljude, bez obzira da li su ili nisu u stranci, a koji su za promjene.

“Taj pokret imat će svoj naziv, u ime ovog što nam dolazi, to su promjene. Pokret će biti izvan svake stranke, koja treba da okupi širu zajednicu, akademsku, stručnu, poliitčku, apolitičnu .. Pokret treba da okupi sve ljude različitih uzrasta i stručnosti kako bi se došlo do zacrtanih promjena u Republici Srpskoj 2022. godine”, kazao je Stanivuković za BN TV.

Kazao je da su on, Jelena Trivić i Nebojša Vukanović postali metafora u borbi za promjene u RS-u.

“Taj pokret će biti sveopšti i možete biti iz različitih stranaka ali sa podrškom ideji promjena”, kazao je Stanivuković.

Istakao je da napore već pokrenuli, ali zbog mojih obaveza u prva tri mjeseca do toga nije došlo.

“Mogu da otkrijem da ćemo već u aprilu to intenzivirati i idemo da napravimo promjene u cijeloj Republici Srpskoj”, kazao je Stanivuković, najavljujući da već u petak ima sastanak sa Nebojšom Vukanovićem na tu temu, a da je sa Jelenom Trivić u stalnoj komunikaciji.

Related Articles

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button