Hronika

Policija istražuje nove navode roditelja o presretanju djece

Policija istražuje novu prijavu roditelja iz Banjaluke da nepoznata osoba poziva djecu da uđe u vozilo, rekli su u banjalučkoj Policijskoj upravi.

Prema prijavi, “golf” sa zatamljenim staklima juče je prestretao i djecu na području naselja Česma, gdje je na putu od kuće do škole jednoj učenici četvrtog razreda ponudio da je poveze i plati užinu.

Iz Policijske uprave Banjaluka saopštili su da im je sve prijavljeno juče u 20 časova.

– Zabrinuti roditelj obavijestio je nadležnu policijsku stanicu da se njegovom djetetu obratilo jedno lice, te mu ponudilo prevoz i užinu. To je izazvalo strah kod i uznemorenost kod maloljetnika koji je nakon svega pobjegao – saopštili su iz policije.

Dodali si su da službenici preduzimaju sve mjere i radnje na utvrđivanju i provjere navoda iz prijave.

Tatjana Vilendečić, direktorica OŠ “Vuk Stefanović Karadžić” u Boriku i područne škole u Česmi, koja je navela da se sve desilo juče oko 13 časova.

– Mene je učiteljica obavijestila da je juče oko 13 časova, učenicu zaustavio vozač golfa, otvorio prozor, ponudio joj da je odveze do škole i plati užinu. Djevojčica je pobjegla u obližnji market, te došla bezbjedno u školu i prijavila učiteljici i majci – rekla je Vilendečić.

Kako kaže, o tome je odmah obavijestila policiju.

Related Articles

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button