Politika

Vulin: Ovo je pobjeda Srbije i njenih iskrenih prijatelja

Za nas Srbe ovo je dan ponosa i dan poslije koga treba da svoju politiku uskladimo sa rezultatima glasanja, izjavio je potpredsjednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vulin nakon usvajanja rezolucije.

– Tražili ste lisicu, naišli ste na vuka. Njemačka, SAD i njihove kolonije su mislile da su Srbi lak plijen. Od zemalja koje su ratovale protiv Srba očekivao sam da nas bolje poznaju i više cijene. Silu su pokazali, ali istinu nisu ubili. Više zemalja članica UN nisu podržale rezoluciju, nego što jesu – rekao je Vulin.

Vulin je poručio da je “ovo pobjeda Srbije, njenih iskrenih prijatelja i pobjeda nevjerovatne upornosti i čelične volje predsjednika svih Srba Aleksandra Vučića”.

– Istorija nepogrešivo bira ko će je činiti, a Srbi ko će ih voditi. Za nas Srbe ovo je dan ponosa i dan poslije koga treba da svoju politiku uskladimo sa rezultatima glasanja. Svako nam je rekao šta misli o nama, mi Srbi sami biramo prijatelje, ali nas i neprijatelji sami izaberu – poručio je Vulin nakon izglasavanja sramne rezolucije o Srebrenici u Skupštini Ujedinjenih nacija.

Related Articles

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button