Politika

U četvrtak posenbna sjednica Narodne skupštine

Narodna skupština Republike Srpske bi u četvrtak, 18. aprila, na posebnoj sjednici trebalo da razmatra Prijedlog izbornog zakona i Prijedlog zakona o referendumu i građanskoj inicijativi, kao i izvještaj Nezavisne međunarodne komisije za istraživanje stradanja svih naroda u srebreničkoj regiji od 1992. do 1995. godine, odlučio je danas skupštinski Kolegijum.

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić rekao je nakon skupštinskog Kolegijuma da će na dnevnom redu posebne sjednice parlamenta, između ostalog, biti druga važna pitanja koja se tiču imuniteta određenih ljudi, kao i da se pojedinim kažnjenim licima omogući da ostvare svoje prava na prihode na zakonit način.

Stevandić je naveo da će 13. posebna sjednica Narodne skupštine Republike Srpske biti održana u četvrtak, 18. aprila, sa početkom u 10.00 časova.

Šef Kluba poslanika SDS-a Vukota Govedarica rekao je da je za ovu partiju neprihvatljiv izborni zakon Srpske kako je ranije predložen i usvojen u formi nacrta.

Šef Kluba poslanika PDP-a u Skupštini Igor Crnadak rekao je da ova stranka neće podržati Prijedlog izbornog zakona Republike Srpske, te naveo da ovo rješenje treba povući ako se “želi dobro Srpskoj”

Related Articles

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button