Društvo

Stevandić: Skupština nije nedodirljiva institucija

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić ugostio je danas u Banjaluci učenike trećeg i četvrtog razreda Ekonomske škole iz Doboja i tom prilikom istakao važnost da mladi ljudi steknu utisak da ova institucija nije nedodirljiva.

Stevandić je učenike upoznao o radu i nadležnostima Narodne skupštine, te odgovarao na njihova pitanja, a u razgovoru je izrazio uvjerenje da će mnogi od prisutnih jednog dana postati narodni poslanici, saopšteno je iz parlamenta Srpske.

Direktor dobojske Ekonomske škole Tijana Vasiljević Stokić zahvalila je Stevandiću za gostoprimstvo i istakla da je jedan od ciljeva ove posjete da djeca spoznaju i zavole institucije Republike Srpske.

“Nadam se da će djeca iz ove posjete bolje spoznati institucije Srpske i shvatiti da je život lijep i u Republici Srpskoj te da će u njoj ostati”, rekla je Stokićeva.

Učenik četvrtog razreda Ekonomske škole Kristina Savić istakla je da ova posjeta za nju predstavlja veliku čast, da su učenici zahvalni za priliku da prodube znanje o institucijama Srpske, te da je ovo bilo jako bitno iskustvo.

U saopštenju se dodaje da je posjeta učenika organizovana u okviru programa Dani otvorenih vrata.

Related Articles

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button