Vijesti

Dodik o planu hapšenja: Znamo da Britanci pokušavaju da ubace svoje jedinice

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da da je dobio upozorenje o namjeri njegovog hapšenja, iako je nejasan razlog za takvo postupanje – da li je to sa namjerom njegovog političkog sklanjanja ili destabilizacije situacije.

  • Mi znamo da Britanci pokušavaju da ubace svoje jedinice koje šetaju po svijetu, a tog dana rečeno mi je, navodno u najboljoj namjeri, a znajući ko je čovjek i odakle dolazi i da je čak poslan to da uradi, da bi bilo najbolje ako se to desi da ne pružamo otpor, jer oni imaju nalog da pucaju. Mislim šta sad, treba da se prepadnem ili da kažem “Izvinite, a gdje je adresa na koju treba da da se javim, gdje da dođem, da ne morate vi da dolazite po mene” – rekao je Dodik za TV Prva.

On kaže da je tu “nešto potpuno izbačeno iz konteksta, zbog nervoze oko Ukrajine i izbora u Americi”.

  • Oni se bave nama, odlučuju o ljudima na Balkanu, a ne pričaju sa njima – rekao je Dodik.

Play Video

On je rekao da je problem Republike Srpske sa Zapadom to što se Srpska 20-30 godina bori protiv njihovog nastojanja da sruše Dejtonski mirovni sporazum.

Dodik je rekao i da Zapad nastavlja s pričom o navodnoj krivici Srba, ali da srpski narod egzistira uprkos svemu što su stranci učinili da Republika Srpska nestane.

Related Articles

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button