Politika

“Desio se propust”: Stanivuković najavio žalbu na presudu kojom Igoru Dodiku mora isplatiti 5.000 KM

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković je rekao da planira uložiti žalbu na presudu Osnovnog suda u Banjaluci kojom se nalaže da isplati Igoru Dodiku pet hiljada maraka zbog klevete.

On tvrdi da nije izgubio taj sudski spor.
“Njima jedino novac može zaliječiti dušu, to je uvijek tako bilo, samo lova. Ako mu je toliko do para, ja ću mu dati novac i bez toga. Bar sam u prilici i mogu to da učinim. Ja od porodice Dodik, imam tužbe u vrijednosti od 50.000 KM. Meni toliko često dolazi takva vrsta pošte da je nisam vidio ili nije došlo. Zbog propuštanja da odgovorim na tu tužbu, sud je odmah presudio kao da sam kriv, a nije saslušao drugu stranu. Desio se propust i ja imam pravo da uložim žalbu”, kazao je Stanivuković i dodao da upravo to planira uraditi.

Igor Dodik je juče na svom Tviter nalogu objavio fotografiju presude Osnovnog suda u Banjaluci kojom je Stanivuković dužan da mu isplati 5.000 KM. Razlog za ovu presudu jeste izjava koju je Draško Stanivuković 26. maja 2020. godine, dao za RTV BN, a koja je emitovana kompletna u Dnevniku ove TV kuće i postavljena na Youtube kanal pod nazivom “Bogatstvo Dodikove porodice”.
“Uvijek ću biti za to da se informacije, ali i kritike iznose argumentovano i činjenično. Sve drugo moraće ovako jer nemam šta da krijem. Sredstva od svake takve presude biće proslijeđena za mlade i talentovane sportiste u Srpskoj”, napisao je Igor Dodik na svom Tviter profilu.

Related Articles

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button