HronikaSvijet

Žena autom “pokosila” 12 djece

Grupa djece vozila je bicikl duž Avenije de Kolinji u La Rošelu, u zapadnoj Francuskoj, kada je 83-godišnja žena vozilom uletjela u njih iz suprotnog smjera i sve ih “pokosila”.

Žena je “pokupila” čak 12 djece u zapadnoj Francuskoj, a kako se navodi, uopšte nije zakočila prije nego što je uletjela u njih.

Sedmoro djece je zadobilo teške povrede, a troje je u kritičnom stanju. Jedan svjedok je otkrio da žena nije kočila prije katastrofalnog sudara.

Drugi traumatizovani posmatrači govorili su o “strašnim slikama” na mjestu događaja, a one prikazuju zgnječene dječje bicikle razbacane po ulici. Oni su, takođe, čuli kako djeca vrište od bola i užasa nakon havarije, izvijestila je lokalna novinska agencija “France Bleu La Rochelle”.

Na lice mjesta je hitno pozvan helikopter koji je transportovao jedno teško povrijeđeno dijete u grad Poatje, dok su još dvoje kategorisani kao “ekstremno hitni” slučajevi, rekao je lokalni zvaničnik Еmanuel Kejron.

Slike na društvenim mrežama automobila koji je učestvovao u sudaru pokazuju uznemirujuću količinu oštećenja na prednjem braniku vozačevog žutog “reno tvinga”.

Na lice mjesta su izašla 32 vatrogasca, sedam kola Hitne pomoći, kao i jedinice lokalne policije.

Žena je odmah bila testirana na alkohol i narkotike, ali su oni bili negativni, prenosi Telegraf.

Related Articles

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button