Region

Vučinić postavio đilasovce na mesto: Opozicija sluša Zapad, Ameriku, i sve one koji ih plaćaju!

Siniša Vučinić, član Glavnog odbora SNS, gostujući na Informer TV, istakao je da opozicija za sve što radi sluša isključivo Zapad i Ameriku i da to pokazuje i primer Sava Manojlovića koji radi po diktatu stranih plaćenika.
Tom prilikom, Vučinić, je komentarisao ne učestvovanje opozicije na Svesrpskom saboru i istakao da “tu postoje takvi likovi, poput Dragana Đilasa, koji je saradnik Kurtija, koji to ne krije”.

Na pitanje da li je to njihov lični stav koji koriste u političke svrhe ili slušaju nekoga sa strane, istakao je:

– Oni slušaju Zapad, slušaju SAD, tu se ističe, u poslednje vreme, i Savo Manojlović, koji, smatram, da psihički nije dobro. Ja vrlo dobro znam da, on je jedno vreme trčao, nudio se, našim snagama službama bezbednosti, Bezbednosno-informativnoj agenciji, molio je da bude u blizini gospodina Marka Parezanovića, jednog istaknutog vrhunskog, našeg, dakle, službenika državne bezbednosti, za načelnika operative i bezbednosti Bezbednosno-informativne agencije Republike Srbije, dakle jednog uglednog čoveka, dokazanog patriotu i onda su ga uzeli Amerikanci, jer su oterali Đilasa. To su činjenice. Oterali su Đilasa jer nije hteo da ulaže svoj novac a oni mu sami kažu, da ne imenujem i ovde iz Ambasade su mu govorili a i iz Stejt Departmenta “gospodine Đilas imate toliko novca, pokrali ste toliko novca od građana Srbije, pa dajte nešto svoje, što stalno tražite svoj novac, a on to krije i ne ulaže u svoje projete koji su toliko loši. Savo Manojlović, onda njega uzimaju, međutim, vide da je čovek koji nema političko znanje, čovek koji luta, čovek koji je prošao prevare, i sada verujte mi, Savo će završiti u Lazi Lazareviću, u toj bolnici. Taj Savo Manojlović koji je sad glavni opozicionar, vođa opozicije, imam pouzdane ljudi koji sednu sa njim, pored njega, i prenesu meni kaže “vodite me kod Marka, vodite me kod Marka. Hoću da me vodi Marko, misleći na Marka Parezanovića. Dakle, takvi ljudi, oni mrze državu – istakao je Vučinić.

Related Articles

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button