Svijet

Tramp: Ukoliko me stave u kućni pritvor, to je tačka ključanja za američku javnost

Bivši predsjednik SAD Donald Tramp izajavio je danas da ukoliko bude stavljen u kućni pritvor, da bi to bila “tačka ključanja” za američku javnost koja, kako smatra, “ne bi to tolerisala”.

“Nisam siguran da bi javnost to tolerisala. Smatram da bi tako nešto bilo previše za javnost da proguta. U nekom trenutku, došlo bi to tačke ključanja”, rekao je Tramp u intervjuu za Foks njuz, koji je emitovan danas.

Porota Okružnog suda na Menhetnu proglasila je 31. maja Trampa krivim za falsifikovanje poslovnih dokumenata kako bi prikrio isplate porno glumici Stormi Danijels uoči izbora 2016. godine, koja tvrdi da je bila u vezi sa njim.

Sudija Huan Merčan zakazao je ročište za izricanje kazne za 11. jul.

Tramp je, takođe, rekao da je suđenje palo teško njegovoj porodici, posebno je bilo “izuzetno loše” za njegovu suprugu Melaniju.

“Imam divnu ženu koja mora da sluša te stvari sve vrijeme. Stavljaju sva ta opaka imena pojedinih ljudi, a ja čak nisam u mogućnosti da se branim zbog zabrane izražavanja. Na mnoge načine, to je teže za moju porodicu nego za mene”, naveo je Tramp, a prenio američki Politiko.

Related Articles

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button