PolitikaRomanijska regija

Stevandić: „Iako smo dio vlasti, imamo pravo da ukažemo na nedostatke i snagu da ih promjenimo“

Prilikom posjete Srajevsko-romanijskoj regiji, predsjednik Ujedinjene Srpske, dr Nenad Stevandić izjavio je da je Ujedinjena Srpska tu da ujedini ljude i da stvori apsolutno jedinstvo onih kojih žive u Republici Srpskoj. Stevandić naglašava da su dve ključne regije banjalučka i sarajevsko-romanijska, i da je zbog toga u prva dva dana kampanje posjetio te dve regije, jer kako on kaže „Banjaluka je administrativni centar republike Srpske, a sarajevsko-romanijsa regija je njena koljevka“, rekao je Stevandić, naglasivši da je upravo u toj regiji donosile odluke koje su stvorile Republiku Srpsku.

Stevandić kaže da je došao da promoviše jedinstvo i sabornost, i da pokaže da je Ujedinjena Srpska najbolje političko i ekonomsko rešenje u Republici Srpskoj, jer na primjeru Stanara, pokazuje se kako se opština razvija kad je Ujedinjena Srpska na vlasti, gdje su otvorene fabrike i omogućena nova radna mjesta. On je naglasio da je Ujedinjena Srpska donjela zakonska rješenja koji su rasteretili i društveni i ekonomski aspekt populacije, a da za predstojeće planove, kao što je ukidanje participacije ili uvođenje kol centara u zdravstvene ustanove, Ujedinjena Srpska treba „više ruku u parlamentu“ izjavljuje Stevandić. Stevandić kaže da je ujedinjena Srpska nezavisna, i da bez obzira što su dio vladajuće koalicije, ne smiju da prešute ukoliko neke stvari ne valjaju, i da se samo tako možeočuvati ono dobro što se uradilo

Stevandić naglašava da su kandidati Ujedinjene Srpske dokazani ljudi, a posebno poštovanje se iskazuje nosicima lista, među kojima su akademci, ratni vojni invalidi, i članovi porodica poginulih boraca.
Predsjednik OO Ujedinjene Srpske Istočna Ilidža Zoran Trapara rekao je da Ujedinjena Srpska očekuje najbolji rezultat do sad, i da je uvjeren da se vlast u Republici Srpskoj neće moći formirati bez Ujedinjene Srpske.

Related Articles

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button