Region

Smjena na čelu “Kreni – promeni”

Nakon opijenosti polaznim uspehom na proteklim lokalnim izborima, Savo Manojlović i njegovi najbliži saradnici upali su u stanje potpune dezorijentisanosti.

Manojlović ne može da se opredeli da li da ostane veran američkim sponzorima ili da se vrati u jato Marka Parezanovića, koji ga već godinama uspešno koristi u podrivanju svakog opozicionog protesta i inicijative.

Sada je jasno da iza svake prividne nelogičnosti Manojlovićevih odluka stoji BIA, dok je njegovo prvo pojavljivanje na protestu „1 od 5 miliona“ i svakom narednom uličnom događanju poteklo direktno iz Parezanovićeve kuhinje.

Ova spoznaja je došla kasno, ali možda ne i prekasno, jer se u „Kreni-promeni“ sve više nazire liderska uloga Milana LJutovca iz Batajnice, koji uživa sve veće poverenje članstva, kao energičan, odlučan i hrabar aktivista sa osobinama lidera, a koji pre svega ume da kaže ne Manojloviću.

Najveća slabost LJutovca je što u ovu političku borbu ulazi samostalno, dok iza Manojlovića stoje Parezanović i mašinerija BIA.

Related Articles

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button