Vijesti

Predsjednik Stevandić razgovarao sa Konstantinom Kosačevim

Delegacija Narodne skupštine Republike Srpske sa predsjednikom dr Nenadom Stevandićem na čelu razgovarala je danas u Sankt Peterburgu sa zamjenikom predsjednika Savjeta Federacije Federalne skuštine Ruske Federacije Konstantinom Kosačevim.

Nakon sastanka, predsjednik Stevandić rekao je da Republika Srpska pokazuje da ima odlične kontakte i da vodi sjajnu i izbalansiranu politiku, te da ono što kaže ima priliku da se da se čuje na mnogim mjestima.

“Velika mi je čast što sam danas, na početku 10. međunarodnog ekološkog foruma u Sankt Peterburgu razgovarao sa zamjenikom predsjednika skuštine Ruske Federacije Kosačovim i što smo pored ranijih dogovora vezanih za zajedničko funkcionisanje privredne, kulturne i parlametnarne saradnje Ruske Federacije i Republike Srpske, mogli da razgovaramo i o nekim novim temama”, rekao je Stevandić.

Predsjednik Stevandić je dodao da se razgovaralo o ekološkim problemima koji se tiču života svih ljudi, ali i o budućnosti voda, šuma i zemljišta, kao i o budućnosti humanog genetičkog materijala.

Uz predsjednika Stevandića, delegaciju Narodne skupštine Republike Srpske čine još narodni poslanik Igor Žunić i generalni sekretar Narodne skupštine Boran Bosančić.

Related Articles

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button