HronikaRegion

Maloljetnik (16) uhapšen zbog ubistva Mijatovića, za saučesnikom se traga

Đorđe Mijatović, brat potpredsjednika Vlade Federacije Bosne i Hercegovine, brutalno je pretučen u parku na Voždovcu, a pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije, identifikovali su dvojicu maloljetnika koji se sumnjiče za prebijanje, a jedan od osumnjičenih (16) je uhapšen, potvrđeno je za “Blic”.

Prema nezvaničnim saznanjima ovog medija, mladiću (16) se na teret stavlja teško ubistvo.

“Trenutno je saslušanje osumnjičenog kod sudije za maloletnike Višeg suda u Beogradu”, kaže izvor ovog medija.

Kako saznaju, i drugi osumnjičeni je šesnaestogodišnjak i za njim se intenzivno traga.

Mijatovića udarali u glavu
Kako saznaje ovaj medij, maloljetnici se sumnjiče da su Mijatoviću zadali udarce u glavu.

Inače, Mijatović je preminuo na realizaciji. Ljekari nisu uspjeli da završe svu dijagnostiku kada je on preminuo. Obdukcija je, prema nezvaničnim saznanjima, pokazala da je dobio šest udaraca u glavu od kojih je jedan bio u predjelu sljepočnice. Upravo taj udarac, kako je rekao izvor “Blica”, izazvao je pucanje lobanje što je dovelo do epi napada i infarkta.

“Huligani su dečaku koji ima desetak godina uzeli loptu i šutnuli je. Dečak je otišao kod oca i požalio se, nakon čega je Mijatović sišao i rekao im da ostave dečaka na miru. Tad su se huligani zaleteli i krenuli da ga neprestano udaraju. Skakali su mu po glavi. Šutirali ga. Od toga mu je naprsla lobanja. Hteli su i da ga zapale bakljom”, rekao je poznanik Mijatovića.

Related Articles

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button