Region

Dačić: Pokazala se ispravnom ideja da se na izbore izađe sa jedinstvenom listom

Predsjednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić izjavio je da je prijedlog Aleksandra Vučića da se na izbore izađe na zajedničkoj listi apsolutno opravdao sva očekivanja i da mu je veoma drago što je cijela Srbija prepoznala da je država ugrožena i što je imala jedinstven odgovor na sva teška državna i nacionalna pitanja.

Dačić se sinoć na konferenciji za medije u sjedištu Srpske napredne stranke zahvalio članovima, simpatizerima i biračima Srpske napredne stranke, SPS i svih drugih stranaka koje su bile na zajedničkoj listi, što su, kako je rekao, prepoznali ispravnost te liste i što su se oni sabirali u interesu Srbije.

Posebno je zahvalio predsjedniku Aleksandru Vučiću koji je predložio stvaranje zajedničke liste.

“Milion puta smo govorili u kampanji da smo mi zajedno, zato što je Srbija ugrožena i zato što imamo slične stavove, jedinstvene stavove vezane za najvažnija državna i nacionalna pitanja. I u tom pogledu mi je veoma drago da je cela Srbija imala jedinstven odgovor na sva ta teška državna i nacionalna pitanja”, poručio je Dačić, prenosi Tanjug.

Dodao je da su, kako je rekao, odlučni da brane srpske nacionalne i državne interese, ali i da su odlučni i čvrsti da nastave putem razvoja zemlje i stvaranja bolje Srbije sutra.

Dačić je zamolio Aleksandra Vučića da ne raspisuje izbore svake godine.

“Hoću da idem u penziju za tri, četiri godine i molim vas da to ne činite. Ne mogu svake godine da imam srčane smetnje”, rekao je Dačić.

Related Articles

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button