Vijesti

Cvijanović: Svaki uspjeh Srbije je i uspjeh Republike Srpske

Ponosni smo svaki put kad vidimo da Srbija bilježi velike uspjehe, a znamo i da je to uvijek uspjeh Republike Srpske, izjavila je srpski član Predsjendištva BiH Željka Cvijanović na gbraničnom prelazu Rača.Cvijanović je naglasila da “upravo ovaj početak našeg saborovanja obilježimo zajedno obilazeći gradilišta i most, kao i auto-put koji treba da nas spaja, kao što nas i sve drugo spaja u svim oblastima”.

– Ponosna sam prvo na kapacitet i potentnost Srbije koja je u stanju da ima ovako velike ambiciozne projekte. Imali smo priliku da se upoznamo šta je sve planirano, gdje se sve izvode radovi, šta je ono što se dešava u građevinsko-infrastrukturno-saobraćajnom smislu kad je u pitanju teritorija Srbije. Naravno ono što nas raduje je to što neki od tih velikih projekata podrazumijevaju upravo vezu sa Srpskom i ponosna sam na tu činjenicu – rekla je Cvijanović.

Cvijanović je istakla da je ponosna i na činjenicu da smo “već u prethodnom periodu dosta toga realizovali kada je u pitanju podrška koja je išla prema našim lokalnim zajednicama infrastrukturni-saobraćajni projekti, komunalni projekti”.

– Naše Vlade su pokrenule velike energetske projekte, da se na njima takođe radi. Dakle mnogo, mnogo aktivnosti koje nas vezuju i mnogo aktivnosti koje planiramo provesti u narednom periodu – rekla je Cvijanović.

 

Related Articles

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button