Vijesti

CIK BiH otkrila koja kompanija će štampati glasačke listiće za predstojeće lokalne izbore

Kompanija C. P. A. iz Tojšića u Kalesiji zadovoljila je sve potrebne uslove i kvalifikovala se za dalje faze pregovora o štampanju glasačkih listića za predstojeće lokalne izbore.

Saopšteno je to iz Centralne izborne komisije Bosne i Hercegovine nakon što je istekao rok za podnošenje zahtjeva za učešće u pregovaračkom postupku bez objave obavještenja o nabavci za štampanje i pakovanje glasačkih listića.

– U skladu sa Zakonom o javnim nabavkama, odluka o rezultatima postupka pretkvalifikacije donesena je na današnjoj sjednici CIK BiH – saopšteno je iz CIK BiH.

U saopštenju se dodaje da će C. P. A. biti pozvana da u drugoj fazi postupka dostavi početnu ponudu, a nakon toga u trećoj fazi konačnu ponudu prema zahtjevima iz tenderske dokumentacije.

Rok za dostavljanje zahtjeva za ovu nabavku istekao je juče u 14.00.

Od ukupno 16 kompanija koje su preuzele tendersku dokumentaciju, samo se C. P. A. prijavila i dostavila potrebnu dokumentaciju.

Podsjećamo da je ova nabavka usluge štampanja i pakovanja glasačkih listića ponovljena zbog nedostatka ponuda u prethodnom otvorenom postupku, uz zadržavanje istih uslova iz prethodnog postupka.

Procijenjena vrijednost ovog angažmana iznosi približno 1.370.000 KM bez PDV, odnosno približno 1.600.000 KM sa PDV.

Related Articles

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button